RIJEČ RAVNATELJICE

Od male kvartovske škole Jantar je narastao u veliku, respektabilnu ustanovu i s mladim, obrazovanim i vrijednim timom svrstao se među najbolje i najuspješnije škole stranih jezika u Hrvatskoj. Tijekom dvadeset i pet godina, u nisku od Jantara nanizano je preko 20.000 diploma škole i Ustanove, te oko 2000 diploma sveučilišta Cambridge. Po rezultatima na međunarodno priznatim ispitima naši polaznici su među najboljima u Hrvatskoj. U Jantaru stalno radimo na podizanju kvalitete i standarda pa smo među prvim školama u Hrvatskoj dobili znak “Hrvatska kvaliteta”, no tu nije kraj našim uspjesima. Naš moto je “podučavamo sa srcem”, naša krilatica „u svijet bez jezičnih granica“, a naša poruka je “mi imamo snove i viziju i idemo samo naprijed“!

Mirjana Sobin, utemeljiteljica Škole stranih jezika Jantar i Učilišta Jantar, dugogodišnja profesorica po vokaciji a sada ravnateljica po dužnosti i starosti.

 

O nama

Škola stranih jezika Jantar utemeljena je 15. siječnja 1992. Tijekom svih godina poslovanja bilježi stalan rast broja polaznika, te je postala vodeća škola stranih jezika u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Od 2016. godine posluje i u Zadru. Rast škole rezultat je ulaganja u kontinuirani razvoj kadra, proširenje nastavnih programa i modernizaciju nastavnih procesa te sustavno brendiranje škole.

Jantar je rad započeo organizacijom tečajeva za djecu predškolske i školske dobi. Kvalitetnim podučavanjem i rezultatima polaznika na međunarodnim ispitima stekao je reputaciju uspješne obrazovne ustanove što je utjecalo na povećani interes polaznika svih dobnih skupina. Stoga je škola uložila sredstva u proširenje nastavnih programa uvođenjem tečajeva za odrasle polaznike. Škola danas djeluje na četiri lokacije i s preko 1500 polaznika svih uzrasta unutar školske godine.

Prema službenoj objavi sveučilišta Cambridge tvrtka ostvaruje najbolje rezultate polaznika na međunarodnim ispitima Cambridge u Republici Hrvatskoj, a po broju polaznika na Cambridge ispitima svrstava se među šest vodećih škola u zemlji.

Jantar je 2010. godine, u skladu s odredbama Zakona o obrazovanju odraslih, osnovao Ustanovu za obrazovanje odraslih. Obrazovni programi Ustanove usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFRL, Central European Framework of Reference for Languages) i odobreni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Misija i vizija

Misija škole je pridonijeti razvoju jezičnih i stručnih kompetencija i povećati konkurentnost ljudskih potencijala na nacionalnom i europskom tržištu rada. Vizija škole je biti regionalno i nacionalno prepoznati konzorcij na području obrazovanja stranih jezika, te obrazovanja u programima osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacije odraslih.

Naši klijenti

Dobro znane tvrtke iz zemlje i svijeta

VIPVIP
ReviconRevicon
FINAFINA
Stella CroaticaStella Croatica
TDRTDR
Hrvatska poštaHrvatska pošta
StrabagStrabag
AD PlastikAD Plastik
Coca ColaCoca Cola
BontechBontech
OTPOTP
Gebruder WeissGebruder Weiss
EVNEVN
AdistaAdista
GH LavGH Lav
S+B SystemtechnikS+B Systemtechnik
WebbiteWebbite
MicronicMicronic
Diverso ImpexDiverso Impex
SociusSocius
Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM