O TEČAJEVIMA
 
Škola stranih jezika Jantar polaznicima svih dobnih skupina omogućava učenje engleskog, talijanskog, njemačkog, francuskog, španjolskog i ruskog jezika te hrvatskog jezika za strance. Programi i ispiti škole usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).
 
Jantar nudi 14 različitih tečajeva, od predškolskih, školskih, tečajeva za mladež, tečajeva općeg jezika za odrasle, poslovnih i konverzacijskih tečajeva do priprema za međunarodne ispite, te specijalizirane programe stranih jezika za pojedine tvrtke. Tečajevi se organiziraju za sve razine znanja jezika. Jantar je ovlaštena škola za pripremu ispita Cambridge, a profesori škole su ovlašteni ispitivači za stjecanje prestižnih diploma sveučilišta Cambridge.
 
Nastavu za sve jezike održavaju diplomirani profesori jezika i nekoliko izvornih govornika. Svi naši nastavnici odlikuju se visokom stručnošću, entuzijazmom i spremnošću da se kontinuirano usavršavaju i usvajajući nova znanja i vještine podučavanja.

RAZINE
 
Jantar nudi tečajeve za predškolski, đački i srednjoškolski uzrast, te tečajeve za odrasle. Razine i programi izvođenja nastave usklađeni su sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFRL, Central European Framework of Reference for Languages), a tečajevi za odrasle (15+ godina) odobreni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
 
TERMINI
 
Svi tečajevi za đački i srednjoškolski uzrast usklađuju se s rasporedom redovnog školovanja na početku semestra.
Redovna nastava za odrasle odvija se uvijek u poslijepodnevnim satima, iza 17 sati, dva puta tjedno po dva školska sata. Po potrebi Jantar organizira i nastavu za odrasle u jutarnjim terminima, maratonske tečajeve (jedan put tjedno po četiri škoslka sata), te vikend tečajeve (uglavnom svake subote po četiri školska sata).
Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM