• Škola Jantar je već dugi niz godina najveći pripremni centar za ispite Cambridge Assessment English u regiji, a od 2017. godine i službeni ispitni centar.

  Cilj pripremnih tečaja je pripremiti polaznike za polaganje najviših razina Cambridge Assessment English ispita. Škola JANTAR ujedno organizira polaganje Cambridge ispita na svojim lokacijama u Splitu, te za svoje polaznike obavlja prijavu ispita. Potvrde o položenom ispitu prihvaćene su diljem svijeta i neograničenog su trajanja. Više informacijama o samim ispitima možete pronaći na našim stranicama posvećenim polaganju ispita.

  Naša škola organizira pripremne tečajeve za sljedeće Cambridge Assessment English ispite:

  • B2 First (FCE)
  • C1 Advanced (CAE)
  • C2 Proficiency (CPE)

  Polaznici koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obveze i polože ispit dobivaju originalnu međunarodno priznatu svjedodžbu Cambridge University, kao i verificiranu diplomu Učilišta JANTAR za odgovarajuću razinu znanja.

  Obim programa: 70 školskih sati
  Cijena tečaja: 3.150 kn (9 x 350 kn)

  ODRŽAVANJE NASTAVE

  • tijekom školske godine
  • dva puta tjedno po dva jedan školski sat (2x45 min) ili subotom po dva školska sata (1x90 min)
  • jutarnja ili popodnevna smjena (usklađeno s nastavom u školi), u večernjim satima ili subotom ujutro

  POPUSTI

  10%
  za jednokratno plaćanje na početku tečaja
  2.835,00 kn
   
  15%
  za drugi jezik / član obitelji
  2.677,50 kn
  (9 x 297,50 kn)
  20%
  za treći jezik / član obitelji
  2.520,00 kn
  (9 x 280,00 kn)

  Popust za jednokratno plaćanje vrijedi za uplate obavljene najkasnije u roku od mjesec dana od početka nastave.

  Popust za jednokratno plaćanje i popust za dodatni jezik/člana obitelji se ne zbrajaju.

  Cijena udžbenika nije uračunata u cijenu tečaja.

 • Priprema za polaganje međunarodnih ispita poslovnog jezika namijenjena je polaznicima kojima je certifikat o znanju engleskog jezika potreban za prvo zapošljavanje, promjenu radnog mjesta ili napredovanje u poslu.

  Škola Jantar nudi posebne verificirane tečajeve poslovnog engleskog jezika odobrenim od MZOS-a, nadograđenima pripremama za polaganje odgovarajućih BEC ispita, te samo polaganje ispita u našem ispitnom centru.

  Ovi posebni paketi priprema i polaganja ispita dostupni su za sve tri postojeće razine Cambridge Business ispita:

  • B1 PRELIMINARY
  • B2 VANTAGE
  • C1HIGHER

  Profesori Jantara će Vam na osnovi ispita provjere znanja i razgovora pomoći u izboru pripremnog tečaja koji odgovara vašem znanju engleskog jezika. Na tečaju ćete naučiti od čega se ispit sastoji, koji su uvjeti za prolaz i kako se pripremiti za uspješno polaganje ispita.

  Polaznici koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obveze i polože ispit dobivaju originalnu međunarodno priznatu svjedodžbu Cambridge University, kao i verificiranu diplomu Učilišta JANTAR za odgovarajuću razinu znanja polsovnog engleskog jezika.

  Obim programa: 140 školskih sati + polaganje ispita BEC
  Cijena tečaja: 6.000 kn za B1, 6.500 kn za B2, 7.000 kn za C1

  ODRŽAVANJE NASTAVE

  • tijekom cijele školske godine (dva semestra)
  • dva puta tjedno po dva školska sata (2x90 min)
  • održavanje u jutarnjim, popodnevnim i večernjim satima

  POPUSTI

  10%
  za jednokratno plaćanje na početku tečaja
  5.400,00 kn / 5.850,00 kn / 6.300,00 kn
   
   
   

  Popust za jednokratno plaćanje vrijedi za uplate obavljene najkasnije u roku od mjesec dana od početka nastave.

  Popust ne vrijedi za tečajeve koje plaćaju pravne osobe.

  Cijena udžbenika nije uračunata u cijenu tečaja.

 • Jantar organizira pripremne tečajeve za International English Language Testing System (IELTS), ispit kojim se procjenjuje je li kandidat spreman za studij ili usavršavanje na engleskom jeziku. Prihvaća se kao dokaz o služenju engleskim jezikom pri upisivanju na dodiplomske i poslijediplomske studije u Velikoj Britaniji i u nekim institucijama u SAD-u. Također je uvjet za studentske vize i imigraciju u Kanadu, Australiju i Novi Zeland.  Moguće je polagati  dva modula, opći (General Training, Reading and Writing) ili akademski (Academic).

  Na tečaju ćete naučiti od čega se ispit sastoji, koji su uvjeti za prolaz i kako se pripremiti za uspješno polaganje ispita.

  Zbog specifičnosti ispita IELTS, polaznici se često opredjeljuju za opciju individualne nastave priprema za polaganje ovog ispita. (individualna nastava neka bude link na individualne pod specijalizirani)

  Cijena tečaja za grupne pripreme: 3.150 kn (obim nastave 70 školskih sati)
  Cijena tečaja za individualne pripreme: 250 kn / školski sat (minimalno 10 školskih sati po ugovoru)

 • Naši tečajevi njemačkog jezika za odrasle ujedno su cjelovite pripreme za polaganje odgovarajuće razine međunarodnih ispita Goethe Instituta kojima se dokazuje poznavanje njemačkog jezika. Svjedodžbe Goethe Instituta povećavaju vašu konkurentnost na međunarodnom tržištu rada odnosno omogućavaju studiranje na nekim visokoškolskim ustanovama bez prethodnog polaganja prijemnog ispita iz njemačkog jezika. Naši polaznici redovnih tečajeva njemačkog jezika ostvaruju 100 postotnu prolaznost na Goethe ispitima.

  Ispiti se polažu na Goethe Institutu, koji izdaje međunarodno priznate svjedodžbe za različite razine znanja njemačkog jezika. Položeni ispit vam daje prednost pri traženju stipendija u zemljama njemačkog govornog područja i pomaže u daljnjem školovanju u inozemstvu.

 • Jantar svojim polaznicima  omogućava pripremu za polaganje međunarodnog ispita iz talijanskog jezika i stjecanje međunarodno priznatih diploma talijanske jezične akademije Accademia Italiana di Lingua.

  Priprema za polaganje ispita talijanskog jezika se obavlja za tri razine znanja:

  • DELI - Diploma elementare di lingua italiana
   za početnu razinu znanja
  • DILI - Diploma Intermedio di Lingua Italiana
   za srednju razinu znanja
  • DALI - Diploma Avenzato di Lingua Italiana
   za naprednu razinu znanja

  Profesori Jantara će Vam na osnovi ispita provjere znanja i razgovora pomoći u izboru pripremnog tečaja koji odgovara vašem znanju talijanskog jezika. Na tečaju ćete naučiti od čega se ispit sastoji, koji su uvjeti za prolaz i kako se pripremiti za uspješno polaganje ispita.

  Polaznici koji uredno pohađaju nastavu, ispune sve obveze i polože ispit dobivaju originalnu međunarodno priznatu svjedodžbu Accademia Italiana di Lingua.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM