• Individualni tečajevi

  Individualni tečajevi

  Nastava krojena za Vas
  CIJENA
  160 kn
  školski sat
  10+ školskih sati

Individualni tečajevi potpuno su prilagođeni poslovnim i privatnim obvezama polaznika. Dinamika izvođenja nastave, te mjesto i vrijeme izvođenja nastave dogovaraju se sa svakim polaznikom u skladu s njegovim željama i mogućnostima. U dogovoru s polaznikom izrađuje se i poseban nastavni program s odabirom tema koje najviše odgovaraju njegovim potrebama. Fleksibilnost programa i organizacija nastave, uz individualan rad, osiguravaju vrhunske rezultate u savladavanju stranog jezika.

Polaznici mogu odabrati i individualnu nastavu po verificiranim programima u trajanju od 70 nastavnih sati, nakon kojih polažu najviši mogući stupanj za koji se procjeni da su spremi, uz izdavanje verificirane diplome o stečenoj kompetenciji.

ODRŽAVANJE NASTAVE

 • tijekom školske godine
 • dinamika i termini prema dogovoru
 • lokacija po želji

Standardni popusti za jednokratno plaćanje i popust za dodatni jezik/člana obitelji se se ne primjenjuju na individualne tečajeve.

Cijena udžbenika nije uračunata u cijenu tečaja.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM