• Online tečajevi

    Online tečajevi

Škola Jantar polaznicima nudi isključivo “sinkronizirane” online tečajeve, odnosno tečajeve s izravnom audio-video interakcijom između polaznika i predavača. Polaznik mora posjedovati računalo s kamerom i mikrofonom, Skype softver (besplatan za sve platforme) i stabilnu internet vezu.

Naši online tečajevi se razlikuju od redovnih tečajeva isključivo u tome što se predavač i polaznik ne nalaze u istoj sobi, već imaju izravnu audio-video vezu putem interneta. Uz izravnu online nastavu, Jantar koristi svoj vlastiti LMS (Learning Management System) sustav za pisanu interakciju, slanje nastavnih materijala, zadaće, vježbe i testiranje znanja. Sukladno tome, polaznik od naših online tečajeva ima iste obrazovne uvjete kao polaznici redovnih tečajeva. Jantar koristi modernu opremu koja omogućava prijenos video materijala u 720p rezoluciji (HD), uz optički internet brzine 10/10 Mbps.

Online tečajevi dostupni su isključivo za individualnu nastavu, te prema dogovoru za tvrtke koje zahtijevaju obrazovne usluge na udaljenim lokacijama.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM