• Hrvatski za strance

    Hrvatski za strance

Tečajevi za strance koncipirani su tako da kroz obradu različitih tema polaznik usvaja potreban rječnik, konverzacijske sposobnosti i potrebne gramatičke kategorije kako bi nesmetano komunicirao na hrvatskom jeziku. Učilište Jantar nudi redovne verificirane tečajeve za razine od A1 do B2. Škola nudi i modificirane tečajeve jezika ovisno o profilu i potrebi polaznika.

Po potrebi se organiziraju i individualni tečajevi za polaznike koji se ne mogu uključiti u grupni rad. Nastavni program individualnih tečajeva, trajanje, intezitet i vrijeme održavanja nastave u potpunosti su prilagođeni polazniku.

Jantar nudi i mogućnost polaganja ispita znanja do B2 razine, potrebne radi izdavanja radne dozvole i sličnih isprava.

Naše reference
Uz mnogobrojne individualne i grupne tečajeve, Jantar je do sada organizirao i tečajeve hrvatskog jezika za studente Sveučilišta u Splitu, studente Medicinskog fakulteta u Splitu, te specijalizirane tečajeve za strane djelatnike restorana i raznih tvrtki na području Splita i Zadra.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM