• Tečajevi za tvrtke

    Tečajevi za tvrtke

Tečajevi za poslovne ljude i tvrtke su  sadržajno i organizacijski prilagođeni zahtjevima tvrtke ili zaposlenika.

U pogledu sadržaja, ovisno o razini znanja zaposlenika i potrebama tvrtke, mogu se organizirati tečajevi općeg ili poslovnog jezika te specifičnog jezika struke. Jezik struke podrazumijeva rad na temama koje su vezane za djelatnost kojom se tvrtka bavi pa se program tečaja i nastavni materijali definiraju u dogovoru s naručiteljem. Sa svakim klijentom se posebno dogovara i trajanje tečaja, dinamika te mjesto i vrijeme održavanja nastave, kako bi zaposlenici uskladili svoje radne obveze s tečajem.

Optimalno rješenje za male i velike tvrtke je organizacija tečaja u prostorijama poduzeća (In house tečajevi). Na taj način se osigurava visoki postotak sudjelovanja djelatnika u nastavi, a time i dobri rezultati u usvajanju planiranog gradiva i usavršavanju komunikacije upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM